Begagnad iPhone

Populära produkter i underkategorierna


Begagnade iPhone telefoner

I den här kategorin kommer vi att sätta in begagnade iPhone telefoner som är i grund och botten den största säljaren på vår hemsida. Här kommer ni att finna begagnade iPhone 4, begagnade iPhone 5, begagnade iPhone 6 och även begagnade iPhone 6s. Alla dessa produkter kommer givetvis att levereras med laddare och sync-kabel. Det som gör just Mobilbazaren så unikt är att vi också levererar alla våra produkter med 3 månaders garanti. Vi ger även dig som kund möjligheten att utöka din garanti till 12 månader. I sin tur säkrar detta kundens telefon under hela perioden. En begagnad iPhone är ett prisvärt alternativ till alla som vill ha en pålitlig och högkvalitativ telefon.

Detta tillsammans med vår snabba service och kunniga personal, vill vi att konsumenten erbjuds det bästa marknaden har att erbjuda.

Alla våra begagnade telefoner är undersökta av våra certifierade tekniker som alltid ser till att varje begagnad telefon som finns i vårt sortiment håller högsta standard. När du köper en begagnad telefon kan du därför alltid vara säker på att telefonen är fullt fungerande.